РТС Музика: Програмска шема - субота, 01. феб 2020

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:05
Из наше архиве ,р.
07:04
Слађана и Дадо ,р.
08:02
Borderland Soundtrack – Демократија, 9. емисија ,р.
08:32
Музички подсетник ,р.
08:58
РТС Музика представља ,р.
09:03
Бунт ,р.
09:33
Земља грува - концерт ,р.
10:46
За сва времена – Бранко Видаковић ,р.
11:16
Претпоноћни микс ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:05
Из наше архиве ,р.
13:04
Слађана и Дадо ,р.
14:02
Borderland Soundtrack – Демократија, 9. емисија ,р.
14:32
Музички подсетник ,р.
14:58
РТС Музика представља ,р.
15:03
Бунт ,р.
15:33
Земља грува - концерт ,р.
16:46
За сва времена – Бранко Видаковић ,р.
17:16
Претпоноћни микс ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:03
Из наше архиве
19:37
Музички подсетник
20:39
Хитови
21:03
РТС Музика представља
22:07
Музички времеплов
23:25
Претпоноћни микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:03
Из наше архиве ,р.
00:30
Београдски џез фестивал – Секстет Марковић-Гут ,р.
01:37
Музички подсетник ,р.
01:55
35. Београдски џез фестивал – документарна емисија ,р.
02:39
Хитови ,р.
03:03
РТС Музика представља ,р.
03:06
Студио 6 – Вихуела ,р.
04:07
Музички времеплов ,р.
04:42
Европа кроз концерте ,р.
05:25
Претпоноћни микс ,р.