РТС Музика: Програмска шема - среда, 05. феб 2020

06:00
РТС Музика представља ,р.
06:04
Београдски манифест – Viva Vox ,р.
06:45
Хитови ,р.
07:23
Светски дан џеза – Ирена Благојевић ,р.
08:22
Из наше архиве ,р.
09:01
3 од 1 - Љубичице ,р.
09:11
РТС Музика представља ,р.
09:15
Музички микс ,р.
09:42
Три боје звука – Други циклус, микс 3 ,р.
10:33
Музички подсетник ,р.
11:19
Некад и сад – Душан Којић Која ,р.
11:31
Биг бенд РТС и гитаристи – 2. емисија, Дадо Топић ,р.
12:00
РТС Музика представља ,р.
12:04
Београдски манифест – Viva Vox ,р.
12:45
Хитови ,р.
13:23
Светски дан џеза – Ирена Благојевић ,р.
14:22
Из наше архиве ,р.
15:01
3 од 1 - Љубичице ,р.
15:11
РТС Музика представља ,р.
15:15
Музички микс ,р.
15:42
Три боје звука – Други циклус, микс 3 ,р.
16:33
Музички подсетник ,р.
17:19
Некад и сад – Душан Којић Која ,р.
17:31
Биг бенд РТС и гитаристи – 2. емисија, Дадо Топић ,р.
18:00
РТС Музика представља
18:04
Из наше архиве
20:26
Музички времеплов
21:05
РТС Музика представља
21:09
Стари рок мајстори
22:03
5 од 1 – Слађана Милошевић
22:54
Музички микс
00:00
РТС Музика представља ,р.
00:04
Из наше архиве ,р.
00:35
Срђан Марјановић – Пешчани сат ,р.
01:37
Музика за Европу ,р.
02:26
Музички времеплов ,р.
03:05
РТС Музика представља ,р.
03:09
Стари рок мајстори ,р.
04:03
5 од 1 – Слађана Милошевић ,р.
04:21
За сва времена – Милан Мумин ,р.
04:54
Музички микс ,р.
05:34
Три боје звука – Невена Божовић ,р.