РТС Класика: Програмска шема - субота, 31. окт 2020

06:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
06:15
Гала концерт - Смедерево, 1. део , р.
07:06
Таленат као судбина - Александар Сердар , р.
07:48
Стефан Миленковић - Кармен фантазија , р.
08:01
Гудачи Св. Ђорђа - Серенада за гудаче , р.
08:07
Београдска филхармонија - Дела Шостаковича, Хачатуријана и Рампала , р.
08:53
Музика Милана Михајловића , р.
09:19
Симфонијски оркестар РТС - За Невену, 1. део , р.
10:12
Калемегдански Дивертименто, балет , р.
10:33
Ексклузивни интервју Иве Погорелића, 1. део , р
10:42
Уна Сага Сербика - Игра Богова, Одрастање , р.
10:46
32. Београдски џез фестивал - Влада Маричић квартет и Брајан Линч , р.
12:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
12:15
Гала концерт - Смедерево, 1. део , р.
13:06
Таленат као судбина - Александар Сердар , р.
13:48
Стефан Миленковић - Кармен фантазија , р.
14:01
Гудачи Св. Ђорђа - Серенада за гудаче , р.
14:07
Београдска филхармонија - Дела Шостаковича, Хачатуријана и Рампала , р.
14:53
Музика Милана Михајловића , р.
15:19
Симфонијски оркестар РТС - За Невену, 1. део , р.
16:12
Калемегдански Дивертименто, балет , р.
16:33
Ексклузивни интервју Иве Погорелића, 1. део , р
16:42
Уна Сага Сербика - Игра Богова, Одрастање , р.
16:46
32. Београдски џез фестивал - Влада Маричић квартет и Брајан Линч , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
18:38
РТС Класика - Хитови класичне музике - Г. Ф. Хендл, Музика за краљевски ватромет
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:14
Живот са музиком - Андреја Прегер , р.
00:38
РТС Класика - Хитови класичне музике - Г. Ф. Хендл, Музика за краљевски ватромет , р.
00:46
Андре Рију - На путу, 2. део , р.
01:25
Уна Сага Сербика - Игре и звуци Балкана, 2. део , р.
02:06
Новогодишњи концерт Бечке филхармоније, 2019. година , р.
04:38
Иза наслова - Марк Антоан Шарпантје, Те Деум , р.
04:46
СО РТС и Роналд Цолман, 2. део , р.
05:30
Џез фаце – Курт Елинг, 1. део , р.