РТС Класика: Програмска шема - уторак, 20. окт 2020

06:00
РТС Класика - Музичка добродошлица , р.
06:18
Лудвиг ван Бетовен - Ероика , р.
07:09
Откривање музеја Стефан Миленковић , р.
07:28
РТС Класика - Хитови класичне музике - Стефан Миленковић Кармен Фантазија , р.
07:40
Живим своју уметност - Зоран Тодоровић, тенор , р.
08:15
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
08:27
Концерт летње ноћи из Шенбруна, 2019. година , р.
10:07
Чембало у четири слике - Енглеска , р.
10:39
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
10:44
Духовна музика - Даринка Матић Маровић у Студеници , р.
10:56
Николај Римски Корсаков - Фантазија на српске теме, оп. 6 , р.
11:04
Иза наслова - Карл Орф Кармина Бурана , р.
11:13
Карл Орф - Кармина Бурана, О Фортуна , р.
11:15
70 година Музиколошког Института САНУ, 2. део , р.
12:00
РТС Класика - Музичка добродошлица , р.
12:18
Лудвиг ван Бетовен - Ероика , р.
13:09
Откривање музеја Стефан Миленковић , р.
13:28
РТС Класика - Хитови класичне музике - Стефан Миленковић Кармен Фантазија , р.
13:40
Живим своју уметност - Зоран Тодоровић, тенор , р.
14:15
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
14:27
Концерт летње ноћи из Шенбруна, 2019. година , р.
16:07
Чембало у четири слике - Енглеска , р.
16:39
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
16:44
Духовна музика - Даринка Матић Маровић у Студеници , р.
16:56
Николај Римски Корсаков - Фантазија на српске теме, оп. 6 , р.
17:04
Иза наслова - Карл Орф Кармина Бурана , р.
17:13
Карл Орф - Кармина Бурана, О Фортуна , р.
17:15
70 година Музиколошког Института САНУ, 2. део , р.
18:00
РТС Класика - Хитови класичне музике
00:00
РТС Класика - Хитови класичне музике , р.
00:15
Интонације Вера Миланковић , р.
00:41
Интервју - Иво Погорелић , р.
01:12
Симфонијски оркестар Хангџоу, 2. део
01:57
Музички шампиони , р.
02:24
Балет Ко то тамо пева , р.
02:49
Иза наслова - Мусоргски Слике са изложбе , р.
02:59
Београдска филхармонија - Г. Малер, Симфонија бр. 9
04:27
Симфонијски оркестар Берлин - Еинојухани Раутавара
04:41
Камерна ТВ сцена - Бетовен , р.
05:36
Симфонијски оркестар Берлин - Франц Лист , р.