САТ: Представљамо српске конструкторе!

Следећа емисија САТ посвећена је домаћим конструкторима, а упознаћете се са чак девет ручно рађених машина.

Провозали смо их и сазнали из прве руке како су настале, одакле конструкторима идеја да направе баш такав модел, које су проблеме имали при изради и да ли могу да их региструју.

Такође, у гостима су били и представници Агенције за безбедност саобраћаја и Центра за моторна возила АМСС-а, који су у директном разговору са конструкторима објаснили који је прави пут до регистрације ручно прављених и преправљаних возила.

Реприза емисије је недељом у 00.30 часова и уторком у 11.00 на Другом програму.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(четвртак, 03. мај 2018, 20:30) - anonymous [нерегистровани]

Konstruktori

Zdravo Kolege
Moj Lotus Super 7 ima Atest i bio 8 godina Registrovan....sada ga nemogu vise registrovat, zato sto u Staroj Saobracajnoj nije postojala ukupna masa vozila, a sada je to potrebno. Retroaktivno sprovodjenje Zakona... Mi idemo ka nekoj Evropi.... u Evropi postoji kategorija Kit Car... ima na Stotine Konstruktora koji od postojecih Auto delova prave svoja Auta...i nikom nije potrebna neka Dozvola ili Odobrenje.
2002 je Telivizija SAT bila kod mene i pravila reportazu... Pozdrav svima u Redakciji SAT i Konstruktorima.

(субота, 28. апр 2018, 17:21) - Milena [нерегистровани]

Patrola?

Hoće li biti patrola do Grčke kroz novu deonicu autoputa u Makedoniji?

САТ САТ

Аутор:
Младен Алвировић

Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраћаја, аутомобилизма и туризма већ пуних 30 година окупљени су око емисије САТ, емисије и за возаче и за пешаке. [ детаљније ]