ТВ лица: Весна Мандић

Ново издање емисије снимљено је у Заводу за васпитање деце и омладине - Прихватилишту деце, у коме је радо и често виђен гост Весна Мандић.

Некада једна од најцењенијих манекенки Југославије, данас је позната као успешна пословна жена, али оно о чему се у јавности мало зна је њен хуманитарни рад. На породичном дану у Прихватилишту упознаћемо неке од девојчица и дечака са којима се Весна дружи, чућемо приче о великим креаторима Балестри, Готјеу и многим другим са којима сарађује и који се увек одазову на позив за хуманитарне ревије, испричаће причу о српским модним креаторима који су правили одећу наменски за децу Прихватилишта, говориће о њиховим искуствима одласка на први концерт класичне музике, о њиховом жељама и о пожртвованим васпитачима у овој установи.

На овом породичном дану окупили су се многи људи који нису биолошка породица овој деци, али ватрогасци, полицајци, глумци, музичари и многи људи добре воље послали су поруку клинцима Прихватилишта да нису сами и то онако како Весна Мандић то чини већ годинама.

Аутор: Тања Петернек Алексић

број коментара 0 Пошаљи коментар
ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Аутор:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]