САТ: Шта је ново на техничким прегледима

Као што је и обећала, екипа емисије САТ ове недеље се бави новим правилима на техничким прегледима.

Сазнаћете које новине очекују возаче на линијама техничких прегледа, ко ће лако проћи, а ко ће можда, због строжих правила, морати да паркира аутомобил, да ли ће преглед поскупети и колико ће трајати.

Многи возачи су се жалили да не могу више да замењују комплете прве помоћи којима је истекао рок трајања по систему "старо за ново" уз минималну доплату, како је то до сада функционисало - па је и то један од проблема које САТ покушава да реши.

Видећете и како изгледа тестирање нових пнеуматика на специјалној стази Миревал у Француској, као и шта треба да знате при одабиру туристичког аранжмана за летовање.

Љубитељи аутомобила уживаће у ексклузивним снимцима новог аудија "А6", а у рубрици Представљамо видеће нову Нисанову "микру".

Реприза емисије је недељом у 00.30 часова и уторком у 11.00 на Другом програму.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(четвртак, 31. мај 2018, 08:39) - anonymous [нерегистровани]

Patrola

Ne da nije realno nego je lose. Sta vredi patrola koju bi snimili u maju ako ja putujem mesec dana kasnije. Nista vise na putu nije isto

(недеља, 27. мај 2018, 18:15) - Zarko [нерегистровани]

Patrole

Super je sto krecete, ali kasno je to...
MI na primer idemo vec 16 Juna na odmor, tako da ce do tad biti samo jedna patrola. A realno je da do tad uradite bar 4.

САТ САТ

Аутор:
Младен Алвировић

Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраћаја, аутомобилизма и туризма већ пуних 30 година окупљени су око емисије САТ, емисије и за возаче и за пешаке. [ детаљније ]