Око: Првих 365 дана

Ана Брнабић и њен кабинет, прво пролазно време

Кабинет Ане Брнабић обележава годишњицу.За 365 дана било је више од 365 проблема, од којих су многа решена, али има још оних која још увек чекају на одговоре.

Балансирање између Истока и Запада, наставак евроинтеграција, отварање поглавља, убиство Оливера Ивановића, тензије са Приштином након хапшења Марка Дјурића, замена министра финансија, концесија за Аеродром Никола Тесла, оконачање аранжмана са ММФом и договор о новом, одлука о повећању плата и пензија, изградња Коридора 10 и 11, дигитализација, Еуправа, отварање Клиничког Центра у Нишу, отварање реконструисаног Народног музеја - само су неки од догађаја који су обележили прву годину рада Владе у мандату Ане Брнабић.

У емисији Око разговарамо управо о томе шта је постигнуто до сада, да ли је реч о новој или политици континуитета са претходном Владом, шта није урадјено,а могло је и очекивало се и који су наредни кораци у Немањиној 11. Гости су социолог Владимир Вулетић, главни економиста Светске банке у Србији Лазар Шестовић и Небојша Бјелотомић из иницијатве Дигитална Србија.

Са обележавања годишњице Владе из Суботице јављају се репортери Биљана Радуловић и Тони Бедалов.

Емисију води и уређује Весна Дамјанић.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Око Око

Аутор:
Горислав Папић, Весна Дамјанић, Стеван Костић, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]