Прва башта Србије

"Прва башта Србије" је потпуно нов забавно едукативни ТВ серијал који ће вас упознати са тајнама хортикултуре. Од 14. октобра, сваке недеље у 15.00, емисија ће се емитовати на Првом програму РТС-а.

Србија је земља јединствених природних лепота, а циљ ове емисије је да делом те лепоте - окружимо и сопствене домове. Научићете, уз обиље практичних савета, како да од зелених површина испред ваших кућа, направите оазу у којој ћете уживати са својим најближима.

У свакој емисији две породице се такмиче која ће, за само три дана, лепше уредити своју башту или терасу. Предвођени нашим домаћином и стручњацима из области хортикултуре, учесници добијају шансу да креативно и маштовито осмисле своју башту из снова и активно учествују у њеном настајању. Серијал обилује практичним саветима и малим тајнама мајстора хортикултуре.

Дванаест победничких породица првог серијала "Прве баште Србије" иде у велико финале у којем ће бити одлучено ко ће понети титулу најбоље баште али и баштована Србије у првој сезони овог серијала.

Очекује вас занимљива, едукативна и забавна емисија, радост за читаву породицу. Једна од оних после чијег гладање ћете се осећати опуштено али и подстицајно.

Кроз серијал нас води, шармантни и непосредни Дејан Драгићевић, особа са богатим искуством у баштованству, по први пут у улози водитеља. Његова сопствена башта је вишеструко награђивана. Дејан ужива у уређивању башти и део тог осећаја ће свакако пренети и на нас.

број коментара 0 Пошаљи коментар