Тунел, трећа сезона

Од 01. новембра на Првом програму РТС-а, премијерно ћемо емитовати трећу и последњу сезону популарне серије Тунел, у продукцији енглеске телевизије Sky Atlantic , у истом термину, око поноћи. (The Tunnel, 2013)

Карл и Елиса се поново уједињују у овом емотивном и узбудљивом трилеру, који се одиграва у Европи, након Брегзита. Када у Енглеском каналу пронађу запаљен украдени рибарски брод, Карл и Елиса верују да је он служио за превожење и трговину децом мигрантима.

Како серија улази у застрашујућу завршницу, заједно и раздвојено, Елиса и Карл су присиљени да се боре са остацима прошлости и доносе одлуке које доводе до само једног питања - која је вредност једног живота?

Фанови филмова фантастике свакако ће препознати двоје главних глумаца - Клеманс Поези и Стивена Дилана. Француска глумица и модел Клеманс, тумачила је лик Флер Делакер у филму Хари Потер и Ватрени пехар, док је енглеском глумцу, Стивену, била поверена улога Станиса Баратеона, у популарној серији Игра престола.

Један од сценариста је и Бен Ричардс, познат по раду на Spooks, Outcasts, Party Animals, док режију потписују Мајк Баркер (Фарго, Бродчерч), Жилс Банијер, Карл Тибетс...

број коментара 0 Пошаљи коментар