Јутарњи програм

Прве лиценце добили су директори основних школа у Шапцу, Лозници и Свилајнцу, Техничке школе у Ваљеву и предшколске установе у Великој Плани. Обуку су прошла 362 директора, а од 2022. нико неће моћи да буде директор без лиценце. Гост Јутарњег програма је Младен Шарчевић, министар просвете.

Хладно и ветровито зимско време исушује и иритира кожу. Црвенило и проширени капилари на лицу су израженији због наглих прелазака из хладних у топле просторије. Шта можемо да урадимо за своју кожу сами, а када се обраћамо лекару? О томе разговарамо са професорком Лидијом Кандолф Секуловић, дерматологом.

Да ли бисте желели право позориште у вашој кући? Баш такву прилику имало је неколико породица у Београду, у оквиру Европске ноћи позоришта која је одржана широм Србије током протеклог викенда.

Нови медији стичу огромну популарност, пре свега код младих корисника. Тако ће и предстојећи Youtubers night фестивал у Неготину окупити бројне звезде све модерније интернет заједнице Youtube. Откуд толика популарност овог канала комуникације и како се он све користи?

Млади пијанисти су наши музички гости данас - Маша Драгићевић, Момир Дамјановић, Растко Павловић, Јован Перуничић.

Водитељи: Драгана Косјерина, Бранко Веселиновић

Уредник емисије: Душко Николић

број коментара 0 Пошаљи коментар