Јутарњи програм

Снабдевање Србије гасом, била је једна од главних тема разговора у Беогрдау са руским партнерима, приликом посете председника Руске Федерације Владимира Путина Србији. О конкретним договорима и плановима за будућност говори Душан Бајатовић, директор ЈП "Србијагас".

Шта садржи адресни регистар, зашто је он важан и коме пре свега? У којој фази је ажурирање података? То су нека од питања за госте Јутарњег програма - Весну Протулипац из РГЗ и Вукашина Гроздића, из кабинета председника Владе Србије.

Прошла година била је рекордна по броју туриста који су дошли у нашу земљу. Тек ће се прецизно сабрати колико њих је 2019-ту дочекало у Србији. О предвиђењима и плановима за сезону која је пред нама, говори Александар Сеничић, директор Јуте.

Има ли у воћним соковима шећера колико и у газираним и каквог су они квалитета? Може ли воћни сок да буде замена за воће? Да ли су 100 одсто воћни сокови 100 одсто воће?

Златна дворана чувеног бечког Музикферајна, у којој се сваке године 1. јануара одржава Новогодишњи концерт Бечке филхармоније, била је позорница и за Православни новогодишњи концерт на коме су наступили уметници из Србије и Русије. Једна од звезда програма била је и наша гошћа, Јадранка Јовановић.

Са Биг бендом РТС-а завшрићемо данашњу емсиију. Чућемо га уживо из студија 6 Радио Београда.

водитељи: Сања Драгићевић, Миша Стојиљковић
уредници: Зорана Живадиновић, Душко Николић

број коментара 0 Пошаљи коментар