Најлепше народне песме

Смењен Цојле Манојловић!

Као што већ вероватно знате, по завршетку серијала "60 најлепших народних песама" Цојле Манојловић започео је сопствени медијски бизнис. Основао је продукцију, у којој је ангажовао само родбину и пријатеље.

Међутим, односи и догађаји су се (у малом колективу, са великим амбицијама) толико замрсили да је Цојле смењен са места директора и то - док је био на операцији кичме у Београду!

Жеља за медијском моћи је велика, па ће нови серијал обележити борба за превласт у овој малој фирми.

Милан Поповић, уредник емисије и аутор сценарија: "Након подсећања на неколико најатрактивнијих емисија са почетка емитовања овог ТВ формата, у недељу, 10. фебруара настављамо серијал "Најлепше народне песме" новим емисијама. На делу ће бити директан пренос турбуленција у продукцији "Цојле продакшн", која се у овом полуиграном серијалу бави очувањем народне музике и културе. Ова млада медијска кућа емитује програм за четири брдска села али су односи напети као у некој великој медијској компанији. "Најлепше народне песме" су полуиграни музичко-забавни серијал, у коме можете чути и народну и забавну музику али и класику и џез. Гости су и музичари и глумци, обични и необични људи. Све се дешава у кулисама сеоске медијске продукције а редовни гости и учесници програма су афирмисани, реномирани уметници и велике звезде. Необичан концепт, несвакидашњи за РТС, пратите недељом поподне од 17 сати!"

број коментара 0 Пошаљи коментар