Ово је Србија

Ових дана актуелно је поскупљење свињског меса. Док је цена живе ваге на граници економске исплативости, у хипермаркетима и приватним месарама свињски бут, на пример, прешао је цену од 500 динара. О разлозима поскупљења, из прилога Ненада Томашевића.

Шабац је један од пет градова који је од Зеленог фонда Републике Србије добио нешто мање од милион динара за пошумљавање. Где ће дрвеће бити засађено, с обзиром на то да је Шабац међу градовима са најмање стабала, извештава Тања Димитрић Мијаиловић.

Упознајте ученике крушевачке музичке школе који су, вођени професором хармонике Гораном Арсићем, за две године освојили 86 награда у земљи и региону.

У Ковину је обновљена јединствена макета у европским оквирима која приказује ток Дунава од изворишта, до ушћа, са свим карактеристикама подручја кроз која протиче. Направљена је у прошлом веку, да би улепшала Титов боравак у том месту.

Уредници емисије: Гордана Петровић и Дане Илић.

Водитељка: Драгана Анастасијевић

Одговорна уредница Редакције Дописништа: Гордана Јаковљевић
број коментара 0 Пошаљи коментар
Ово је Србија Ово је Србија

Аутор:
РТС

Свеобухватна слика свакодневице у Србији, из градова и најудаљенијих места, о будућности којој стремимо и прошлости која нас учи, кроз репортаже и директна укључења са терена. [ детаљније ]