Јутарњи програм

На сунчање и купање сте могли и претходних дана, али на данашњих  37, уз дозволу надлежних на базенима и купалиштима, право је време.

Почиње наплата путарине на новом ауто-путу. Пре врелог викенда подсећамо вас на предуслове за безбедно путовање. Када је ауто, а када возач спреман за дуг пут? Савете нам даје Младен Алвировић.
Саветујемо како да се од врућине заштитите ако се данас одмарате, а како ако сте на радном месту?
Били смо са контролорима матурских испита. Зашто се задаци чувају као највеће државне тајне?

О Косову и Метохији овог викенда читају и Французи. Како их је убедио да напишу истину и кога занима шта пише у репортажи Фигароа, питамо хуманитарца Арноа Гујона.

Шта је све обележило односе између Србије и Црне Горе у претходних 13 година од када је Србија признала независност тог суседа. Да ли  после свих успона и падова, најновији спор о имовини СПЦ прети да више него било када до сада посвађа Београд и Подгорицу?

Неком је почео распуст, неко ће ускоро на одмор, а неко се спрема за летње радове. Шта о предстојећој реконструкцији деонице од Рузвелтове до Зоолошког врта треба да знају и возачи и пешаци, рећи ће нам заменик градоначелника Горан Весић.

Да ли је дан пред испит време за одмор од књиге или се баш тада учење убрзава? У Предрасуђивању проверавамо када је право време да се заврши са учењем.

Пред крај емисије летимо изнад Смедеревске Паланке, водимо вас на шарено лето на Ади и упознајемо са новом директорком Математичке гимназије. Долази нам Мирјана Катић.

Музика нас буди и испраћа у врућу јунску суботу. Будите уз нас.

Са вама од 6.00 Нада Гогић.  Уредници Нада Гогић, Душко Николић.

број коментара 0 Пошаљи коментар