Фудбал (U-21): ЕП, Србија - Немачка

После пораза у првом колу европскаог Првенства од Аустрије млади фудбалери Србије су пред императивном победе пред утакмицу другог кола. А у другом колу противник ће им бити званични европски првак Немачка.

Немци су одлучно стартовали на Шампионату и у првом колу победили Данску 3:1. Наши фудбалери су подбацили у свим елементима игре против Аустрије и сада морају да покажу да ли су генерација која може да понови успехе из претходне деценије које су оствариле млађе репрезентативне селекције Србије.

Играчки квалитети Јовића, Лукића, Живковића, Миленковића и осталих играча нису спорни, али за успех против Немаца биће потребна много боља игра него у првом колу.

Видећемо хоће ли селектор Горан Ђоровић променити састав и шансу дати неким играчима, који нису играли против Аустрије или има поверења у тим који је изгубио прву утакмицу. Сигурно је да неће играти Вукашин Јовановић, који је у првој утакмици добио црвени картон.

Утакмица Србија - Немачка игра се у четвртак од 21 час. Директан пренос је на нашем Првом програму, а коментатор је Александар Стојановић са лица места.

број коментара 0 Пошаљи коментар