Јутарњи програм

И ове нове године желимо вам добродошлицу у најгледанији јутарњи програм у региону. Не само у прошлог години, већ и свим претходним, а постојимо 34 године.

Први смо и почели. Добро дошли у нову, преступну 2020-ту годину. Време је за нове почетке, за сабирање резултата, за планирање и за обећања. Али, ипак је то све некако лично! Ми Вам колективно желимо у овој новој, добро здравље, незаборавне тренутке са драгим људима, сваку личну и породичну срећу, и да вам осмех не силази са лица... Срећна Вам нова година.... Среда је данас, и идемо у нови дан, идемо у нову годину, видећемо како се славило, али и обићи ћемо крајеве у које празници ретко залазе. Ако и прво јутро у 2020-тој поделите са нама, видећете и ово:

- Како су Србија и свет дочекали преступну 2020-ту годину

- Обишли смо и крајеве где празници ретко долазе

- Пре 100 година, увођењем у службену употребу грегоријанског календара, - 1919. године, прва Југославија је установила и за Србе 1. јануар као први дан Нове године, откад се он код нас празнује као државни празник. Шта се мењало кроз историју?

- У поноћ сви замислимо жеље. Она је прво пожелела јетру да би остала у животу. Захваљујући том поклону, сад се радује Радовану.

- Говорићемо о свим претходним средама и нашој ТВ пошти, шта смо урадили, коме помогли?

- Бесплатне апликације за  прикупљање  донације обележиле су прошлу годину свуда у свету па и код нас. Једна од њих, већ месецима привлачи велику пажњу. Која?

Срећну нову годину први ће вам пожелети, као домаћин у студију, Сања Драгићевић Бабић, и као домаћин редакције и уредник емисије, Александар Туцаковић...

Свако добро Србијо!

број коментара 0 Пошаљи коментар