Монтевидео, Бог те видео

Друга епизода: "Тандем"

Предстојећи велики дерби између градских ривала фудбалских клубова БСК и Југославије постаје главна тема свих разговора на Чубури. Ко ће победити у недељном дербију и који је клуб већи, о томе се расправља на сваком кораку.

Моша Марјановић, свестан да само победа у дербију може поправити његову незавидну финансијску ситуацију одлучује да понуди Тиркету шансу да дебитује на недељном дербију у дресу БСК-а. Њих двојица постају ненадмашни тандем.

Из провинције на Чубуру стиже прелепа девојка Роса. Сместиће се код кафеџије Рајка и своје рођаке, Ђурђе, његове жене. Роса упознаје Тиркета и између њих се рађа љубав.

У јавности се све више пише о предстојећем светском првенству али бојкот ногометног савеза Хрватске доводи у питање учешће репрезентације Југославије.

У главним улогама: Милош Биковић, Петар Стругар, Нина Јанковић, Милутин Караџић, Бранимир Брстина, Данина Јефтић, Војин Ћетковић, Небојша Илић, Виктор Савић, Милован Филиповић, Михаела Стаменковић, Анита Манчић, Власта Велисављевић, Тања Бошковић, Миодраг Радовановић Мргуд, Никола Ђуричко, Предраг Васић и многи други.

Телевизијску серију креирали: Драган Бјелогрлић и Срђан Драгојевић
Костимограф: Драгица Лаушевић
Сценограф: Немања Петровић
Монтажер: Марко Глушац
Музика: Роберто Магнифицо
Директор фотографије: Горан Воларевић
Сценарио: Срђан Драгојевић и Ранко Божић, на основу књиге спортског новинара Владимира Станковића.

Режија: Драган Бјелогрлић

Уредник серије: Милош М. Радовић

број коментара 0 Пошаљи коментар