Ја волим Србију

Атмосферу љутог окршаја у квизу знања заоштрио Окијев тим.

Шест познатих личности, распоређени у два тима - црвени и плави, уз подршку капитена тимова и публике, потрудиће се и ове недеље да тачно одговоре на разноврсна питања о Србији - њеној култури, историји, географији, музици, спорту и науци.

У новој, осамнаестој епизоди, омиљеног породичног квиза "Ја волим Србију" и ове недеље сигурно ћете сазнати или се подсетити неких занимљивих и необичних података о нашој земљи, њеној историји, култури или сународницима који су својим радом и стваралаштвом оставили траг.

Водитељка квиза "Ја волим Србију" је Драгана Косјерина.

У плавом тиму, чији је капитен др Неле Карајлић, ове недеље су: глумица Марина Ћосић, кошаркашица Соња Петровић и певачица Љупка Стевић.

Капитен црвеног тима, Ненад Окановић довео је глумце популарног серијала "Дневњак". За Окијев "Црвени тим" бориће се: Михајло Радивојевић, Ђорђије Андрић и Милош Милаковић.

Седам игара и шест музичких рунди учиниће да и ова епизода квиза буде веома узбудљива, духовита и до самог краја неизвесна. Да се атмосфера између тимова додатно "заоштри" - потрудили су се глумци из "Дневњака".

 

број коментара 0 Пошаљи коментар