Истине и заблуде о штитастој жлезди

Мисија РТС ординације се наставља, у фокусу нам је унапређење здравља, зато и у овом издању очекујте нове занимљиве теме и госте емисије. Здрава јела припремаће глумац Жарко Степанов, видећете како се неки деформитети стопала могу превазићи, а разјаснићемо и заблуде о проблемима штитасте жлезде.

У првом делу емисије, "Храна као лек", здрав слаткиш припремаће глумац Жарко Степанов, а сазнаћете и да ли има неки здравствени проблем.

Водитељка Марија Поповић показаће како се врло брзо могу припремити здрави ролати - без брашна. Све важне информације о намирницама и јелима даће нутрициониста Ђорђе Пејић.

У "Ординацији" ћемо се посветити здрављу стопала. Сазнаћете: како се проблем чукља може ублажити, која су помагала при лечењу овог проблема ефикасна, како изгледа убризгавање хијалуронских филера у табан односно зашто се то ради као и када помаже. Све ово ће нам показати и објаснити др Милош Станојевић, подолог - специјалиста за стопала.

Један од најпопуларнијих сегмената емисије, "Истине и заблуде" посветили смо овога пута штитастој жлезди. Сазнаћете да ли јод увек прија штитастој жлезди, како се на време препознају симптоми, да ли поремећај хормона доноси гојазност, какава је терапија и још много тога корисног. Објашњења ће дати др Снежана Половина, ендокринолог Клиничког центра Србије. 

Аутор и водитељ је Марија Поповић

Редитељ је Петар Станојловић

 

број коментара 0 Пошаљи коментар
РТС ординација РТС ординација

Аутор:
РТС

После више од 70 емисија, неколико стотина обрађених тема и готово 1000 гостију и саговорника, ауторка Марија Поповић и њен тим вашег омиљеног шоу програма о здрављу, са нестрпљењем вас очекују у новој, четвртој телевизијској сезони, од 20. октобра. Нове идеје, занимљиви саговорници и корисни савети, које до сада нисте чули. Као и до сада, кроз смех и забаву, учићемо заједно све оно што може да побољша и сачува здравље. [ детаљније ]