Ко ради, а ко паркира због нових дозвола за професионалце

Након што је држава увела нове прописе за професионалне возаче камиона и аутобуса, многи су збуњени некаквим роковима, папирима, трошковима, могућим казнама.

Бројни возачи питају да ли сада морају поново да иду у школу и да ли ће им бити одузете дозволе ако немају те нове сертификате, а огроман број питања стигао је баш од оних који вожњом хране породице.

Управо је то данас главна тема емисије САТ, која заједно са гостима у студију одговара на питања гледалаца о томе како се стиже до чувеног ЦПЦ сертификата, да ли он важи у иностранству и коме је неопходан како би наставио да обавља посао професионалног возача.

У рубрици Представљамо упоредили су мазду „CX-30" са кијом „Xceed".

Уредник и водитељ је Младен Алвировић.

Реприза емисије је петком у 14.00 на Другом програму.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(уторак, 11. феб 2020, 08:23) - anonymous [нерегистровани]

:D

Ništa.... Kao i svi ostali za poslom... nema kukanja

(понедељак, 10. феб 2020, 19:30) - Nikola [нерегистровани]

Pitanje

A šta se dešava sa vozačima koji su položili posle 29. decembra 2019. A na polaganje sa svim izmirenim troškovima prema auto školi čekali po 2 meseca pritom sva zatražena ispitivanja što teorija što lekari što praksa položeno iz prvog puta i sad spadaju u isti koš sa ljudima gde je procedura za dobijanje CPC sertifikata zakomplikovana maksimum a nisu krivi za to !!!

САТ САТ

Аутор:
Младен Алвировић

Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраћаја, аутомобилизма и туризма већ пуних 30 година окупљени су око емисије САТ, емисије и за возаче и за пешаке. [ детаљније ]