Јутарњи програм

Фебруар, видели смо, може да буде и у кратким рукавима и под два метра снега. Овог фебруарског јутра подсећамо се шта смо све оставили иза нас, а шта нас чека.

Наши репортери у мећави су пронашли путаре, комшије, спасиоце који су даноноћно газили по снегу да спасу комшије, залутале путнике... Баш они су наши хероји из сметова.

Колико је, после посете европских парламентараца, различитих погледа на изборне услове у Србији? Милана Антонијевића из Фонда за отворено друштво питамо јесу ли ставови влати и опозиције данас другачији него у време када је дијалог почео.

Рампа је спуштена на један пут који медицинаре из Србије води у Немачку. Има ли држава аргумент за останак који би био гласнији од немачке добродошлице? О томе нам говори министар за рад и запошљавање Зоран Ђорђевић.

Проверавамо где су данас мигранти који су пре неколико дана пробали да пређу границу с Мађарском и одакле су стигли на Келебију. На граници проверавамо како мађарски граничари реагују на инциденте.

Псујемо из беса, љубави, у песмама, филмовима... Ипак, не више од других народа. У "Предрасуђивању" проверавамо да ли нас псовка ослобађа стреса.

Водимо вас у Бело Блато, да се припремите за кобасице с најразличитијим укусима. Али и на фарму код Свилајнца, да проверимо каква је магарећа зарада.

Видећемо какве дилеме решавају дежурни на СОС линији за корона вирус и докле се стигло са превођењем наставника "на одређено" у сталне колективе.

Упознаћемо вас са Наташом Арсеновић. Она је прва слепа студенткиња на новосадском Медицинском факултету. Али и много више од тога.

Чекамо вас у 6.00

Уредник и водитељ Нада Гогић

број коментара 0 Пошаљи коментар