Бојкот са местимичним изборима

По чему ће се мерити успех или пропаст бојкота а шта је успех за странке власти?

Бојкот са местимичним изборима, то ће напослетку бити тактика највећих опозиционих странака за изборе крајем априла. То смо сазнали после јучерашње одлуке градоначелника Шапца Небојше Зеленовића да иде на локалне изборе а слиучна одлука очекује се и за изборе у Параћину. За викенд смо сазнали и да ће највеће странке власти СНС и СПС ићи одвојено на изборе и да ће на листи напредњака бити више од пола нових лица. По чему ће се мерити успех или пропаст бојкота а шта је успех за странке власти?

У девет европских земаља за сада је потврђено присуство вируса Корона а најкритичније је у Италији. Посебно у провинцијама Венето и Ломбардија, где је чак 11 општина стављено у карантин. Италија је већ сада трећа земља у свету по броју заражених а све већи је страх у ком правцу ће вирус наставити да се шири. Које су земље сада на удару, каква је опасност по Србију?

Никола Пилић један је од највећих тениских тренера на планети. Немцима је донео три Дејвис купа, Хрватима један а за Србију је значајан не само Дејвис купа 2010. већ пре свега због његове улоге у стварању најбољег тенисера на планети. Новак Ђоковић увек истиче заслуге шјор Никија за свој успехе. Никола Пилић прошле недеље био је у Београду где је награђен Златном медаљом за заслуге Републике Србије.

Уредник емисије: Горислав Папић 

број коментара 0 Пошаљи коментар
Око Магазин Око Магазин

Аутор:
Горислав Папић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]