Јутарњи програм

Неком обичан фебруарски дан, неком дуго чекана прилика за прославу. Ову "преступну" суботу почињемо заједно.

У њему се подсећамо чињеница које о Корона вирусу знамо, али и информација које нам замагљују реалност. Лекари кажу да нема разлога за бригу, а ми проверавамо да ли то важи и за привреднике чије пословање зависи од тржишта Кине и Италије.

Привреднике питамо и колико ће им времена бити потребно да своју робу, или за почетак сировине, врате на Косово и Метохију. Да ли први корак Аљбина Куртија на челу нове Владе умањује штету или подиже тензије?

У сусрет пролећу решавамо мистерију тротинетских правила. По којим прописима они возе, коме олакшавају кретање, а кога угрожавају?

На свој тренинг, пред дерби, води нас Саво Милошевић. Нејмар је набавио карту за карневал. И то црвену. Испоставило се да је ипак била прескупа. Проверавамо ко му је покварио планове.

Дође, спреми, почисти за собом и оде! Видећете зашто је добро да на вечеру позовете кувара.

Најновија полемика о томе да ли Соња Савић заслужује улицу у Чачку подсетила је на стару дилему о томе чему називи улица и споменици служе. У "Предрасуђивању" решавамо да ли споменици чувају сећања, или распирују свађу.

Време тече, године га не стижу. Упознајемо вас са привилегованим слављеницима који рођендан славе сваке четврте године.

Док одлучујемо учеснике финалне Беовизије, распитујемо се и шта се слуша у Клубу студената технике и на Бунт рок фестивалу.

Све то од 6.00.

Уредник и водитељ Нада Гогић

број коментара 0 Пошаљи коментар