Јутарњи програм

Све обавезе, послове и куповину требало би да завршите до 13. Зато, добар је план да устанете на време. Рецимо у 7.

Уз овај Јутарњи програм сазнаћете зашто ће данас на улицама бити све расположиве полицијске снаге. Како ће се контролисати поштовање забране кретања питамо директора Полиције Владимира Ребића.

Да би наредни дани изолације прошли што безбрижније, најстарији суграђани у куповину су ишли претходне ноћи. Мењају ли се спискови за набавку у односу на почетак епидемије и да ли ћемо крај ванредног стања дочекати са једнако попуњеним рафовима? То су питања за министра трговине Расима Љајића.

Није време за славље, али јесте за подсећање на студентска права. Захтеви ће, по свему судећи, сачекати боља времена. Као и испити. Како изгледа студентски живот у доба короне?

Пред нама су најстроже мере од увођења ванредног стања. Забрана кретања важиће од 13 сати до понедељка ујутру. Када ће се у бројкама видети ефекат таквих мера? Да ли смо ковид 19 добро упознали, или и даље уме да нас изненади појавним облицима. Гост Јутарњег програма је имунолог др Срђа Јанковић.

"Кад све ово прође" реченица је коју последњих дана најчешће помињемо. У "Предрасуђивању" проверавамо како ћемо надокнадити пропуштено.

Како се епидемиолошка слика променила у Чачку, има ли Словенија одговор на повећан број заражених и дан са највећим бројем умрлих, и зна ли Америка када су одбрамбени планови у тој земљи кренули низбрдо?

Проверавамо и када ће Арена бити спремна за прихват пацијената, али и када ће до корисника стићи хуманитарни пакети које припремају митровачки осуђеници.

Чекамо вас у 7.00

Уредник и водитељ Нада Гогић.