На вечери код: Бојана Стаменов

Последња домаћица "Бибер" тима, евровизијска представница Србије (2015.) и једна од најбољих певачица домаће музичке сцене је Бојана Стаменов. У овој епизоди емисије "На вечери код..." видећете како је успела да "озбиљно забибери" вечеру супарницком тиму "Со".

Талентована, шармантна и духовита, Бојана се присетила одрастања у музичкој породици, својих првих "наступа" у Луна-парку њених родитеља и музичке школе у којој је, између осталог, учила и ренесансно певање...

Да је Бојана "рођена за сцену" потврдиће и њена старија сестра Тијана а сазнаћете и зашто су њих две својевремено називали "Блуз принцезама". Видећете без ког "модног детаља" Бојана никуда не иде, како се сналази на пијаци и зашто све што купује или сервира - "мора да буде у непарном броју".

Уверићете се да Бојана Стаменов чак и кува уз песму, видети зашто је њено главно јело изазвало изузетно опречне коментаре гостију и умало "пресело" једном од њих.

Да ли је то била Сузана Манчић, Влада Ковачевић, Изворинка Милошевић, Бојана Ординачев, Бојан Маровић или Марко Кон - сазнаћемо заједно у претпоследњој епизоди ТВ серијала "На вечери код..."

Уз много песме, занимљиву "игру изненађења" на крају и неочекиване "обрте", видећете како је Бојана угостила своје ривале и да ли је достојно представила свој тим.