Јутарњи програм

Нових 5 сати дружења и овог уторка! Ако останете са нама од 6, па све до до 11 сати, када ћемо дубоко загазити у нови дан, ево тема о којима говоримо:

- Ртањ, Сврљишке планине и Тупижница су планине у источној Србији надалеко чувене по лековитом биљу. Травари кажу да је чај са ових планина најздравији. О томе за пола сата.

- Иако је календарски лето прошло, има се утисак да туристичка сезона на Копаонику, не јењава. Због променљивог времена, тренутно је мање гостију него до пре неколико дана, али су сви летњи садржаји у функцији.

- Наставак дијалога Београда и Приштине, јуче је отказан! Шта кочи преговоре Београда и Приштине и после споразума у Вашингтону, о томе у прегледу штампе после 7.

- Иако је пандемија ЦОВИД-19 усмерила пажњу јавности на епидемиолошке мере и лечење вирусне инфекције, кардиоваскуларне болести остају пандемија која траје, и сваке године у свету 17,9 милиона људи умре од последица болести срца и крвних судова, Данас обележавамо Светски дан срца.

- Лепо је рекао Душко Радовић - "Дајте ми добро дете па ћете видети какав сам ја родитељ". Али, добра деца се не рађају. Добру децу одгајају добри родитељи. После јутарњег дневника представљамо кампању Центра за права детета за промоцију концепта позитивног родитељства.

- После 9 представљамо вам сеоске игре Спортског савеза Србије.

- У пола 10 долазе нам рекордери квиза "Потера"! Побегли су трагачу, и кући однели рекордну суму.

- Тајне биља откривамо Вам после 10 у нашој новој сталној рубрици уторком. Данас причамо о природном опоравку организма после болести.

Уредник емисије је Александар Туцаковић, пред камерама Бранко Веселиновић.