Читај ми!

Узми рачун и победи

Финале другог круга наградне игре "Узми рачун и победи"

Све грађане који учествују у борби против сиве економије у суботу очекује пет аутомобила "Фијат" 500Л као и стан у престоници, на 23. спрату једне од кула у насељу "Београд на води". Тренутно се у базену у студију налази 10,8 милиона коверата и све оне конкуришу за извлачење вредних награда у суботу.

Сви грађани имају времена да до петка, до краја радног времена пословница пошти, убаце своје коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, у поштанске сандучиће. Слање коверата је потпуно бесплатно.

Влада Србије још једном подсећа грађане да је учешће у наградној игри епидемиолошки безбедно и не подразумева чекање у реду нити уопште улазак у пословнице поште.

Апелује на грађане да коверте спакују и адресирају код куће а како би оне нашле пут до студија и биле у конкуренцији за вредне награде, довољно је да правилно попуњене коверте само убаце у најближе поштанско сандуче.

У наградној игри коју организује Влада Републике Србије, а подршку пружа НАЛЕД, право учешћа имају грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. септембра 2020. са минималним појединачним износом од 100 динара. Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти.

На полеђини коверте неопходно је написати име и презиме, адресу из личних докумената и контакт телефон док је на другој страни довољно написати "Узми рачун и победи 2020".

Право учешћа имају сви пунолетни грађани Републике Србије.