Читај ми!

Лажне вести у рукама 12 људи

У Београдској хроници данас погледајте,

Ко је "туце људи" који стоје иза лажних вести о корони и вакцинацији? Колико су зарадили на лажним вестима и како им ми помажемо у томе? Гошћа Београдске хронике је Ана Мирковић, са Института за дигиталне комуникације.

Никада довршена зграда у самом центру Београда на Зеленом венцу изгледа коначно добија своју намену. Наши репортери истражују када ће бити завршена и које још зграде у Београду никада нису изграђене до краја. Сазнајте да ли су опасне, колико их има, колико дуго тако стоје, какав им је статус и како може бити решен.

У емисији погледајте и колико деце је потребно да има неко насеље, да би се саградили школа и вртић. Ко одлучује о томе и како се праве приоритети.

Обишли смо и зграду на Новом Београду у којој је један стан претворен у голубарник. Видећете шта кажу комшије, а шта комунална милиција.

Истраживали смо зашто су станови у првој половини ове године најпродаванији у Земуну. Шта нуди ова општина, што немају друге.

Били смо у главном граду Француске. Видећете зашто је гроб Џима Морисона још увек једно од пет најпосећенијих места у Паризу.

Сазнаћете и како је изгледао триатлон који се одржао јуче на Власинском језеру. Гости Београдске хронике су победник трке Огњен Стојановић и директор трке Саша Ђорђевић.

Са вама у студију Ана Манојловић.

Београдска хроника Београдска хроника

Аутор:
РТС

Београдска хроника увек на страни грађана. Репортери на лицу места, актуелне теме, важни догађаји, ексклузивни гости. [ детаљније ]