Читај ми!

Плава крв

Од аутора и продуцената чувене крими драме "Сопранови", Робин Грин и Мичел Берџес, дошла је и "Плава крв", узбудљива серија која прати породицу Реган, чији су чланови генерацијама радили и још раде у њујоршкој полицији. (Blue Bloods, 2010).

Главни лик је уједно и главни начелник полиције - Френк Рагеном, ратни ветеран, који користи своје специфичне тактике у решавању различитих случајева. Он је већ дуже време удовац. Његов средњи син, такође полицајац, изгубио је живот на дужности, због чега је Френк заштитнички настројен према старијем сину и детективу Денију, ћерки и заменици државног тужиоца Ерин и најмлађем сину и новопеченом полицајцу, Џејмију. Френков отац, такође је био полицајац.

Ова полицијска породица се у свакој епизоди сусреће с новим изазовима и случајевима. Отмице, пљачке и убиства само су део случајева с којима се свакодневно сусрећу и које захваљујући својим вештинама и знању, успевају да реше.

Серија је почела са емитовањем 2010. године на CBS-у и још увек траје. Хит серија од самог почетка емитовања привукла је велику пажњу гледалаца и добила бројне похвале, како због аутентичних њујоршких локација, тако и због Селекове улоге, која је награђена Емијем.

Улоге: Том Селак, Дони Волберг, Бриџет Мојнахан, Вил Естес, Лен Карио, Ендру Терачано...