Читај ми!

Ја волим Србију

Водитељка Драгана Косјерина и капитени Ненад Окановић и Неле Карајлић, спремни су да вас забаве и разоноде у новој ТВ за сезони омиљеног породичног квиза недељом увече на Првом програму РТС- а.

Црвени тим: Миша Мијатовић (композитор и виртуоз на хармоници), Снежана Ђуришић (естрадна уметница) и Милан Поповић (аутор и водитељ емисије "Моја дедовина").

Плави тим: Милош Мићовић (манекен и бивши Мистер Србије), Ђорђе Давид (фронтмен групе "Генерација 5" и естрадни уметник) и Јована Јеловац Цавнић (глумица).

Специјални гост у музичкој рунди је и председник Светске организације пантомимичара и глумац Марко Стојановић.

Колажна емисија "Ја волим Србију", комбинацја музичко-забавне емисије и квиза знања, од прве сезоне емитовања постала је омиљени ТВ садржај аудиторијума РТС- а. Након пет циклуса, ове јесени је на реду је 36 нових епизода породичне емисије, која представља Србију кроз занимљиве такмичарске игре.

Кроз разноврсне игре, песме и забаву, у свакој емисији такмиче се два тима - црвени и плави, у којима су по три познате личности из наше земље. Капитени тимова удружују снаге са својом публиком у борби за победу.

Свака игра је временски ограничена, лака и забавна. Неке од њих, вероватно сте и сами играли са својим пријатељима. Фокус овог забавног програма је на забавном изазивању лепих успомена, слављењу наших знаменитих сународника и на подсећању - зашто све волимо своју земљу.

Неке од игара су: "Филм и телевизија", "Погоди песму", "Основна школа", "Познати сународници", "Ризница", "Рођенданска журка", "Слушајућа музичка рунда", "Точак среће"... У петој сезони уместо "Ризнице" и "Основне школе", такмичари су се надметали у играма: "Занимљива географија" и "Испеци, па реци"...

Водитељка Драгана Косјерина, у сарадњи са са Нелетом Карајлићем и Ненадом Окановићем и током нове ТВ сезоне потрудиће се да се забавите и разонодите, уз музику и одличан хумор а уз овај квиз заједно ћемо се поново сви подсетити или нешто ново и занимљиво сазнати о нашој земљи или о њеним знаменитим становницима...

Прва епизода популарног породичног квиза недељом увече "Ја волим Србију" у новој ТВ сезони, биће емитована 26. септембра у 20.57, РТС 1

.