Читај ми!

Јутарњи програм

И лекари у приватним здравственим установама моћи ће ускоро да издају е-рецепте и да се са државним интегришу у један информациони систем. Ако се потпуно умреже, да ли ће основни прегледи, важне анализе, па и прегледи специјалиста за грађане бити бесплатни и код приватника? О томе причамо око пола 8.

Шта да радимо када у иностранству схватимо да нам је пасош истекао?

Зашто се ЕПС трансформише у акционарско друштво и када оно што ради једно јавно предузеће више није од општег интереса? Да ли грађане ова промена треба да брине због цене струје? О овим важним питањима причамо око пола 9.

Колико стажа имамо и да ли послодавац уредно уплаћује доприносе за пензијско и инвалидско осигурање не занима само оне који су пред пензијом. Млади чешће мењају посао, раде и на уговор о делу, а оно што је написано не значи и да се испуњава. Може ли то да се провери без одласка на шалтер?

Драгачевом су парадирали најбољи трубачки оркести Србије. Најбољи од најбољих биће наши гости;

Био је „најбеоградскији писац", највећи произвођач досетки који је измислио читав један град у који смо поверовали. Са Александаром Ђуричићем, аутором књиге "Капорова школица" разговарамо о Моми Капору;

Скоро 46 одсто људи је одлучило да туристичке ваучере искористи за одмор у Врњачкој Бањи. Због чега људи највише бирају Бању за одмор?

Свака пета особа у Србији је гојазна, а свака трећа је на прагу гојазности. Да ли за овај НЕ само естетски проблем постоји инстант решење, откривамо у Наздрављу.

Седмо издање Моунтаин Мусиц Феста биће од 12. до 14. августа на ски-стази на Дивчибарама. О томе на крају емисије.

уредник
Душица Тасић

водитељ
Ивана Миленковић