Читај ми!

In memoriam Радко Полич

У знак сећања на Радка Полича, емитујемо емисију ТВ лица... као нормалан свет у којој је био гост

Радко Полич је глумац кога генерације памте по бројним улогама између осталог и из филма "Балкан експрес" а он у новом издању емисије "ТВ лица као сав нормалан свет, прича како памти то снимање, како се сећа Томе Здравковића, и како му је Бата Живојиновић од кога се опростио потресним писмом које су пренели наши медији, својевремено понудио да пређе, да живи у Београду.

О познатом словеначком глумцу који слови за југоносталгичара зна се да има бритак језик и да увек каже све што мисли, па су тако неке од његових изјава када је био гост у овој емисји на почетку серијала пре 15 година, цитиране у новинама, да се до данас ништа није променило у његовим ставовима и искрености, види се и у овом интервјуу.

Радко Полич отворено и емотивно говори о стандарду, хонорарима, култури, о три брака које је имао и о синовима, али и о детаљима из биографије о којима се много не зна да је одрастао на Дорћолу, желео да студира у Београду и да данас често сања на српском језику.

Аутор: Тања Петернек Алексић

ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Аутор:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]