Читај ми!

Рецепт за успех

Тајна успеха је у томе да човек не ради оно што воли, већ да воли оно што ради.

Зато у овој емисији Знања имања говоре не само они који раде него и они који знају рецепт за успех:

Саво Тарана из Требиња - произвођач пршуте, који је пут од традиције до производа врхунског квалитета.

Стефан Шалварица из Љубиња - како је херцеговачки бјели лук освојио тржиште, и да ли га је могуће спаковати у таблету?

Виолета и Жарко Мартиновић - желе да Сићево врате на винску мапу Србије. Госте позивају у обилазак старих, породичних подрума где се вино слаже са храном једног специфичног поднебља.

Горан Станимировић, пчелар - кошнице се у Сићевачкој клисури госте жалфијом и драчом, а Горанов мед тржишту доноси нове укусе.

Милојевићи и Тодоровићи, породице из свилајначких села - о млечном говедарству, топлини породичног заједништва и успеху који куца на врата.

Новинари: Драгана Попов, Јелена Вукобрат, Мр. Љиљана М.Петровић

Знање имање Знање имање

Аутор:
Јасмина Никитовић Стојичић

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]