Трезор: Новинар Милош Јевтић и глумац Милан Михаиловић о савременицима

Скоро, као надметање

Скоро, као надметање, Свет Милоша Јевтића, 9. емисија - у овој емисији домаћин је Миша Јевтић јер се његов гост налази и серији "Трезора" која приказује његов живот и свет, али домаћин је и Цаци Михаиловић јер дочекује свог госта у свом позоришту Атељеу 212, а домаћин је "Трезор" који је уприличио први сусрет двојице по много чему необичних стваралаца који сведоче о савременицима, најчешће истим. Гледаоци ће на самом почетку емисије сазнати шта је био разлог овог сусрета, упознавања и разговарања. Јевтић је новинар и објављује књиге својих интервјуа са књижевницима, научницима,  сликарима и понеким глумцем, Михаиловић је глумац и објављује књиге својих сусрета са глумцима, књижевницима, сликарима и понеким научником... Право је уживање слушати њихов дијалог пун узајамног уважавања и поштовања, нетремице их је прво слушала екипа на снимању, затим касније у постпродукцији, па зато ништа више нећемо откривати гледаоцима о овом једночасовном сусрету због којег ће им срце затреперити, лице се осмехивати, а нека суза засветлети у оку.

- Учесници: Милош Јевтић, новинар и аутор колекције "Одговори" и Милан Михаиловић, глумац и аутор тротомног "Успоменара"
- Уредник истраживач Милена Јекић Шотра, сниматељ Бојан Маројевић, асистент Владимир Весковић, сниматељ звука Драган Ушендић, микроман Владимир Ивановић,  расветљивач Миле Илић, сарадник сниматељ и организатор Гордана Грдановић, графичка обрада Милена Марковић, монтажер Љубомир Плављанић, аутор Бојана Андрић
- Снимано 29. децембра 2016, премијерно емитовано 02.04.2018 (само ноћу); Редакција за историографију

број коментара 0 Пошаљи коментар