Велика илузија

Више од 70 глумаца у филму и серији "Краљ Петар први - у славу Србије" у режији Петра Ристовског, оживљава један од најславнијих периода српске историје. Међу њима је глумац кога је телевизијска публика заволела у серији "Војна академија". У "Крупном плану" Велике илузије је Радован Вујовић.

У 60. епизоди "Велике илузије" говоримо о причама у домену фантастике, о пореклу и о обрачуну природе са човечанством и о култним сведочанставима ослобађања од традициције.

Solo - Star wars прича уцртава пут једног од најомиљенијих ликова епске свемирске саге, а нови апокалиптични трилер на добро познату тему смртоносне магле указује нам - Задржи дах.

Агата Кристи је неисцпрна инспирација. Из ракурса кричара Ђорђа Бајића анализирамо нову мини серију Несрећа невиних рађену по истоименом роману.

У "Премотавању" представљамо Лепоту порока у новом руху - пето дигитално рестаурирано остварење у оквиру амбициозног пројекта заштите наше филмске баштине "Вип Кинотека". У "Конатраплану" са прослављеним канадским редитељем Денијем Вилневом који је члан жирија 71. Канског фестивала.

Аутор и уредник: Сандра Перовић
Сарадници: Селина Ловрен Аксентић, Јелена Царевић, Зоран Јанковић
Реализација: Тијана Тодоровић, Светлана Перовић, Марко Јефтић

број коментара 0 Пошаљи коментар