Бунт

Гост ове недеље у рубрици Бунт Ретроактив је певач групе Галија - Ненад Милосављевић Неша. За Бунт издваја своје омиљене спотове, филм и музику који имају посебну важност за њега.

У Београду однедавно ради нови културни центар - Крокодилов Центар за савремену књижевност. Колико је важно да постоји више оваквих простора за Бунт открива писац и један од оснивача и директор Крокодила - Владимир Арсенијевић.

Екипа емисије "Бунт" је била на првом концерту у серији "30/50", који сваког петка организује Крокодил, у оквиру којих се слободно укрштају различити музички правци. Овом приликом смо могли да чујемо интересантну комбинацију џеза и трепа, у извођењу састава Grooveheadz и популарног репера Surreal-а, са којим смо разговарали и о треп сцени у Србији.

Музичар Марко Александар Гајић за Бунт открива шта је то ново на чему ради. Поред рада на четвртом соло албуму "Бизант", заједно свира и са Сандром Видојевић (Дингоспо Дали, Вин Тристе) и Сањом Тишмом (Сања Тишма и Маса), са којима је основао акустични трио МСС.

Ове недеље ће се одржати и треће издање Фестивала Музичког Филма, у организацији Паралел - фестивала субкултуре, од 31. октобра до 4. новембра, у Арт биоскопу Коларац. Које све документарне и игране музичке филмове можете погледати у оквиру овог фестивала, као и које смо све концерте издвојили за вас - сазнаћете у новом издању Бунта.

Погледајте и како су ваши гласови утицали на стање на Топ листи Бунт, као и који су нови предлози, за које можете даље гласати.

Аутор емисије Бранка Главоњић
Новинарка Катарина Вујовић
Редитељ емисије Јован Бачкуља

број коментара 0 Пошаљи коментар