Бунт- E-Play

Ново издање емисије Бунт је посвећено раду групе E-PLAY. Овај бенд у 2018. обележава 20 година постојања, те су овом приликом у студију 8 на Кошутњаку уживо извели три песме.

Бићете у прилици да чујете један од њихових највећих хитова, песму Диван дан, као и две песме са актуелног албума Слобода- Да будемо само добро и Срешћемо се неки други пут.

Опстати 20 година је само по себи велики успех, међутим мењати се из године у годину и бити све присутнији и све квалитетнији, чини овај бенд једним од најзначајнијих на српској рок сцени.

У емисији ћемо вас подсетити који су то најважнији тренуци у њиховој каријери, а о бенду ће говорити и редитељ Милорад Милинковић Дебели, Урош Ђурић- уметник, Бранко Росић- писац и новинар, као и колеге, музичари Мирослав Цветковић- Бајага и Инструктори и Владан Рајовић- Канда, Коџа и Небојша.

Какве су околности у којима раде, шта мисле о својих првих 20 година, који су најлепши моменти и планови за будућност откриће у разговору који су водили са Бранком Главоњић, оснивачица, басисткиња и певачица бенда Маја Цветковић и Горан Љубоја Трут- бубњар.

У Дому Омладине Београда 24. новембра очекује нас и слављенички концерт E-PLAY-a, биће то својеврстан пресек њиховог рада, а специјално издање емисије Бунт је најбоља позивница за овај догађај.

Аутор емисије Бранка Главоњић
Новинарка Катарина Вујовић
Редитељ емисије Mиодраг Коларић

број коментара 0 Пошаљи коментар