Коридори

У овонедељном издању емисије о саобраћају и стратегији развоја "Коридори" говорићемо о изградњи ауто-пута Београд-Сарајево, од Кузмина до Сремске Раче.

Приказаћемо како напредују радови на реконструкцији  пруге Јајинци - Мала Крсна на међународном железничком Коридору 10 кроз Србију, као и радови на изградњи обилазнице око Београда, од Остружнице до Бубањ Потока која је саставни део међународног путног Коридора 10.

У току су и интензивни радови на завршетку главног распона челичног моста преко реке Саве код Остружнице где су вредни неимари из дана у дан све ближе коначном циљу, спајању моста. Ближи се завршетак радова и на последњој деоници Источног крака Коридора 10 од Просека до Црвене реке која је дуга 22,5 километара, чијим ће пуштањем у саобраћај у пуном профилу бити у потпуности завршен Источни крак од Ниша до границе са Републиком Бугарском.

Уредник емисије: Горан Маслар

број коментара 0 Пошаљи коментар
Коридори Коридори

Аутор:
Горан Маслар

Емисија о саобраћају и стратегији развоја "Коридори" сваког другог уторка у месецу у термину од 18.30 на програму РТС 2 упознаје нас са актуелним радовима који се обављају на изградњи саобраћајне инфраструктуре у нашој земљи. [ детаљније ]