Припреме за нову грађевинску сезону

Почетком марта „оживеће" сва градилишта у Србији јер званично почиње овогодишња грађевинаска сезона.

Све гледаоце, који су нам се у претходном периоду јављали, писали и тражили да у емисији „Коридори" детаљније виде како на појединим градилиштима напредују радови, обавештавамо да су на градилиштима у току неопходне припреме како би за неколико дана, када започне грађевинска сезона, сви радови могли да се обављају пуним интензитетом. Тада ће бити видљивији ток реализације започетих радова и припреме за нове пројекате саобраћајне инфраструктуре.

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић обишла је новоизграђени мост преко Подвршке реке код Милутиновца у општини Кладово, и радове на обнови државног пута Кладово - Брза Паланка. Најавила је да ће у Борском округу 2021. године започети изградња 250 километара брзих саобраћајница и то до Голупца, затим до Доњег Милановца, као и између Неготина и Кладова.

У овонедељној емисији видећете и како напредују радови на изградњи моста преко реке Саве код Остружнице, као и на деоници Крагујевац-Баточина.

Уредник емисије је Горан Маслар. 

 

број коментара 1 Пошаљи коментар
(уторак, 25. феб 2020, 14:46) - Oliver [нерегистровани]

Koridori

Jako dobra emisija sa puno informacija.
Nadam se jos boljim i detaljnijem radu u buducnosti.

.

Коридори Коридори

Аутор:
Горан Маслар

Емисија о саобраћају и стратегији развоја "Коридори" сваког другог уторка у месецу у термину од 18.30 на програму РТС 2 упознаје нас са актуелним радовима који се обављају на изградњи саобраћајне инфраструктуре у нашој земљи. [ детаљније ]