Читај ми!

Пази младост

Пази младост је ушла у четврту сезону дебатовања, размене мишљења, анализирања различитих ситуација и проблема. У новом серијалу млади ће имати прилику да изразе своје мишљење, став и искуства са вршњацима кроз размену аргумената и логичког закључивања.

Кроз 12 епизода дебатоваће се: о градовима са високом стопом криминала, о употреби силе у одбрани од провалника, о добру и злу у причама за децу, о уметничким делима и да ли светски музеји треба да их врате земљама власницама, о Клубу 27, о редистрибуцији среће у друштву, о партнерским односима, о ученицима и професорима, о подршци јавних личности политичким кандидатима.

Учесници дебата су дебатери Отворене комуникације, средњошколци и студенти.
Водитељи су Мила Манојловић и Нермин Ахметовић.

Кроз наредни серијал емисије Пази младост, млади ће имати прилику да изразе своје мишљење, став и искуства са вршњацима кроз размену аргумената и логичког закључивања.

Клуб 27

Тема дебате - У Клуб 27 спадају популарни музичари, глумци и спортисти који су преминули са 27 година, најчешће од последица злоупотребе алкохола, дроге... Неки од чланова овог клуба су Ејми Вајнхаус, Курт Кобејн, Москри, Џими Хендрикс, Џим Морисон... Овај Дом би радије био члан "Клуба 27" него живео просечним животом

Емисија је реализована у сарадњи са Министарством културе и информисања Републике Србије,
Факултетом за пословне студије и права - ФПСП.

Аутор емисије Нермин Ахметовић.
Продукција ARTBEAT.