Читај ми!

Приђи ближе: Грозница суботње вечери

Љубица и Мома желе да направе журку па су скратили Беби казну. Таман за "Шоу аматера" на које су Ања и Викторија наговориле Бебу да се пријави.

Милка Цанић, Иван Босиљчић и Никола Сарић Сајко процениће ко има најбољу тачку. Грозница те суботње вечери неће мимоићи никога. Биће то вече упечатљивих наступа, неочекиваних партнерстава, вече буђења љубавних нада, али и издаје, љубоморе и других непријатних изненађења. Да ли поред професионалаца као што су Алекса, Миљана, Јелена и Нађа, имају шансе аматери у љубави Зека и Беба, па и Лара и Деки? Сазнајте у осмој епизоди серије ''Придји ближе''.

Играју: Ивана Михић, Драгољуб Љубичић Мићко, Ксенија Зеленовић, Дејан Јелача, Јована Андрић, Милош Јовић, Милан Чича, Јелена Лазић и др.
Извршни координатор серије је Невена Младеновић-Благојевић, уредник Тамара Вешковић, сценариста Даница Пајовић, композитор Владимир Граић, музички уредник Ана Павловић, продуцент Милорад Конрад, сценографи Мирослава Андрејевић и Марија Познановић, костимограф Сузана Глигоријевић, монтажер Ненад Џодић, директор фотографије Зоран Синђелић и редитељ Петар Станојловић.