Читај ми!

Магазин Србија на вези

У новом издању емисије Магазин Србија на вези гледаћете...

О Инвестиционој и пословној конференцији дијаспоре и механизмима сарадње са српском привредом, говори гост емисије, Мирослав Лутовац, саветник председника Привредне коморе Србије, након повратка из Цириха, где су се на једном месту окупили у жељи да се што пре реализују конкретни пројекти, а за које су и швајцарски привредници заинтересовани.

Национална конференција о филантропији, која је имала за циљ да подстакне оснивање локалних фондација, одржана је у Београду, у организацији фондације Траг. Окупила је стотинак представника јавног, приватног и пословног сектора, и они су наши саговорници.

Пред почетак овогодишње скијашке сезоне на српским планинама, и отварању ски стаза најпре на Копаонику, онда на Старој планини и Торнику на Златибору, говори директор Скијалишта Србије, Дејан Ћика.

Проф.др Весна Димитријевић Срећковић, ендокринолог и стручњак за исхрану, у време Божићног поста, подсећа нас на његове благодети за здравље, уколико се правилно хранимо. Музички гости емисије, Биља Крстић и "Бистрик" кроз оригинално појање уживо у студију, уче нас традиционалним музичким вредностима Србије и балканских народа. Сузана Гвозденовић Пузовић
Сузана Гвозденовић Пузовић

Уредници емисије Сузана Гвозденовић Пузовић и Драгана Живојновић
Редитељ Драгица Гачић