На веслу прича: Кратка слика

Оливера Скоко

Данас је надреализам тако романтичан. Ескапизам такође. Зато што се од реалности не може побећи. Дрвеће у води и рибе на грани... Ко ти је забранио да сањаш? Где је тај закон који брани да делујеш за опште добро и лепоту? Бура прљавштине коју је шљам произвео и летња бонаца без риба. А да у причу кренемо баш из тог мира? Великим замахом весла, напред у немогућу лепоту!

 

Оливера Скоко рођена је 1974. у Зрењанину. Књижевница је и историчарка уметности. Кустос је Народног музеја у Зрењанину. Објавила је два романа „Пераст-Амстердам“ и „Корчулански ђир“ и велики број научних радова.

 

ТРЕЈЛЕР: https://youtu.be/RR4xM1vHbb4

Редитељ, аутор концепта: Растко Шејић; композитор: Владимир Лешић; директор фотографије: Часлав Петровић; сниматељ: Марко Ристић; тонски сниматељ: Матеја Миљачки; монтажер: Милан Пејновић; дизајнер: Зоран Мујбеговић; асистент камере: Милан Џодић; спикер: Александар Новаковић; чамџије: чувари природе Милан Поповић, Федор Вуковић, Миле Чутурилов, Стево Чорокало, руководилац чуварске службе; интро анимација: Коста Миловановић, Мирослав Спајић.

Продукција: Удружење „Шта хоћеш“ 2018.

Пројекат подржали: Министарство културе и информисања, Град Зрењанин

број коментара 0 Пошаљи коментар