Читај ми!

Славко Бањац: Љубав као одговор

"Љубав као одговор" је наслов концерта којим је Славко Бањац одушевио публику Сава центра. Концерт је фантастичан повратак овог певача моћног гласа који је показао да пауза од 25 година није оставила трага.

Концерт је од самог почетка одисао великом обостраном енергијом између Бањца и публике. Пуна сала је хорски певла са Славком хитове попут Далеко негде, ко зна где, Узмите душу, узмите све, Не верујем лепим женама, Касно је, Ако те лажем Бог ме убио, Ја имам неког, а ти си сам, Певаћу да те заборавим, а Весна Змијанац, као гошћа концерта нас је подсетила због чега је била и остала велика звезда наше музичке сцене.

У овај концерт и нови албум Славко Бањац је уткао много емоција и публика је то умела да препозна. То је повратак и нови почетак овог ексклузивца ПГП РТС-а. "Љубав као одговор" је назив и новог албума који је Славко издао за нашу издавачку кућу.

"Пресрећан сам и више него задовољан како је публика прихватила нове песме. Верујем да ће у наредном периоду постати још слушаније и вољеније. Обећавам да ћемо се моја публика и ја од сада чешће дружити и заједно певати на концертима. Пауза јесте била велика, али квалитетне везе су нераскидиве", рекао је Славко Бањац по завршетку концерта.