Сумњива лица, 2-42

Докле досежу амбиције породице Цвијовић – тема је друге сезоне серије „Сумњива лица“. У друштвено-политичком успону чувене фамилије и даље главну улогу има Милорад Цвијовић који улази у политичке воде. Недовољно одлучан и спреман да преокрене свој живот и почне изнова, он покушава на све начине да обузда мајку Љиљану и оца Животу, који његову каријеру користе за лични напредак. Министарска позиција му никада није била ближа, али је пред њим сада велико питање да ли такав живот заиста жели. Серија „Сумњива лица“ је снимљена по познатим делима чувеног комедиографа Бранислава Нушића-“Др“, „Мистер долар“,“Сумњиво лице“,“Народни посланик“ и „Власт“. Режију потписују Милан Коњевић, Дарко Лунгулов као и двојица редитеља дебитаната Горан Станковић и Владимир Тагић, а сценаристи су Душан Милић, Петар Михајловић, Слободан Обрадовић, Бобан Јевтић и Милена Деполо.

Милорад је веома озбиљно схватио нову шансу у странци и спреман је за озбиљан рад. Међутим, у посао му се константно мешају родитељи који су опседнути страхом од Савковићевог политичког пада. Буца сазнаје, уз Леонорину помоћ, ко стоји иза наручених текстова о Сивковићу. Његова болест све више утиче на функционисање странке. Оља одбија да се суочи са чињеницом да је Савковић дементан. Луковац користи ситуацију и намеће се као в.д.председника странке. Ољи, Вељи и Милораду постаје јасно да имају озбиљног противника који жели апсолутну власт у стрнаци.

Улоге тумаче Никола Ракочевић, Борис Исаковић, Анђелика Симић, Јасна Ђуричић, Срђан Милетић, Јелена Тркуља, Андрија Кузмановић, Слободан Бода Нинковић, Бранка Катић, Борис Миливојевић, Милош Биковић, Мирјана Карановић и многи други.

број коментара 0 Пошаљи коментар