Сумњива лица, 3-42

Докле досежу амбиције породице Цвијовић – тема је друге сезоне серије „Сумњива лица“. У друштвено-политичком успону чувене фамилије и даље главну улогу има Милорад Цвијовић који улази у политичке воде. Недовољно одлучан и спреман да преокрене свој живот и почне изнова, он покушава на све начине да обузда мајку Љиљану и оца Животу, који његову каријеру користе за лични напредак. Министарска позиција му никада није била ближа, али је пред њим сада велико питање да ли такав живот заиста жели. Серија „Сумњива лица“ је снимљена по познатим делима чувеног комедиографа Бранислава Нушића-“Др“, „Мистер долар“,“Сумњиво лице“,“Народни посланик“ и „Власт“. Режију потписују Милан Коњевић, Дарко Лунгулов као и двојица редитеља дебитаната Горан Станковић и Владимир Тагић, а сценаристи су Душан Милић, Петар Михајловић, Слободан Обрадовић, Бобан Јевтић и Милена Деполо.

Маји је живот са Анђом и Жиком све тежи и одлучује се на селидбу али не наилази на Милорадову подршку, што ће изазвати додатне проблеме у њиховом односу. Оља на све начине покушава да заштити Сивковића, свесна скандала који би могао да избије уколико се сазна од чега болује. Зато га закључава у својој вили. Међутим, долази Смиља и то погоршава ситуацију. Живота је шокиран сазнањем да иза чланака о Сивковићу стоји Веља и одлучује да изнуди од њега признање. За то постоји само један начин: Сања...да га намаме у кућу

Улоге тумаче Никола Ракочевић, Борис Исаковић, Анђелика Симић, Јасна Ђуричић, Срђан Милетић, Јелена Тркуља, Андрија Кузмановић, Слободан Бода Нинковић, Бранка Катић, Борис Миливојевић, Милош Биковић, Мирјана Карановић и многи други.

број коментара 0 Пошаљи коментар