Сумњива лица,10 -42

Докле досежу амбиције породице Цвијовић – тема је друге сезоне серије „Сумњива лица“. У друштвено-политичком успону чувене фамилије и даље главну улогу има Милорад Цвијовић који улази у политичке воде. Недовољно одлучан и спреман да преокрене свој живот и почне изнова, он покушава на све начине да обузда мајку Љиљану и оца Животу, који његову каријеру користе за лични напредак. Министарска позиција му никада није била ближа, али је пред њим сада велико питање да ли такав живот заиста жели. Серија „Сумњива лица“ је снимљена по чувеним делима комедиографа Бранислава Нушића-“Др“, „Мистер долар“,“Сумњиво лице“,“Народни посланик“ и „Власт“. Режију потписују Милан Коњевић, Дарко Лунгулов као и двојица редитеља дебитаната Горан Станковић и Владимир Тагић, а сценаристи су Душан Милић, Петар Михајловић, Слободан Обрадовић, Бобан Јевтић и Милена Деполо.

Цвијовићи и Веља ангажују се око Милорадове политичке каријере, али он још увек не успева да се снађе и изађе на крај са свим дужностима у странци. Оља се труди да му помогне, али увиђа да се њен рад занемарује само зато што је жена. Сања жели да борбу за равноправност полова подигне на виши ниво. Оснива покрет и тражи помоћ професионалца. У кућу Цвијовића долазе оснивачи и чланице Покрета за окрет, које су фокусиране на живот без мушкараца. Луковац посећује Животу и моли га да му помогне да се помири са Сањом.

Улоге тумаче Никола Ракочевић, Борис Исаковић, Анђелика Симић, Јасна Ђуричић, Срђан Милетић, Јелена Тркуља, Андрија Кузмановић, Слободан Бода Нинковић, Бранка Катић, Борис Миливојевић, Милош Биковић, Мирјана Карановић и многи други.

број коментара 0 Пошаљи коментар