Јутро ће променити све, 32-39

Судбине младих људи и њихови суштински животни проблеми. Прича избегава клише у представљању генерацијских тема, одликује се специфичном емотивношћу и софистицираним хумором. Преко борбе са животним изазовима једне генерације, серија покушава и да дочара дух Београда данас: говори о онима који живе у њему, онима који из њега одлазе, али и онима који му се поново враћају. Прати живот четворо тридесетогодишњака кроз период од годину дана.

Љуба инсистира на сусрету са Ивоном и разговором о новонасталој ситуацији а тај сусрет овог пута укључује и Ивониног новог партнера Војина.
Саша схвата да јој Филип недостаје и покушава да изађе на крај са својим емоцијама. С друге стране Филип и Инес уживају у обновљеној романси. Анђели се конфронтира са Младеном Димитријевићем.

Улоге тумаче Небојша Дугалић, Андрија Кузмановић, Анита Манчић, Никола Ракочевић, Исидора Симијоновић и Јована Стојиљковић. Сценаристи Маја Пелевић, Димитрије Кокановић, Милан Марковић Матис, Борис Груровић и Филип Вујошевић. Режија Горан Станковић, Владимир Тагић и Милица Томовић.