Непобедиво срце, 11-15

“Непобедиво срце” је телевизијска серија снимана током 2010, у продукцији Радио-телевизије Србије и Кошутњак филма, по мотивима романа Милице Јаковљевић. Сиромашни и незапослени правник Мирослав Балшић издржава се певајући по кафанама и безуспешно покушава да се запосли у струци. И кад се чини да нема никакве наде да ће добити посао, добија писмо из једног града у провинцији у којем га директор банке, по препоруци, позива да буде учитељ његовом сину који има проблема у школи. Ако то успешно обави, директор ће га запослити у својој банци као правника.

После раскида веридбе, Милена је окружена просцима а најупорнији је инжењер Станковић.
Милена одлази у Париз како би заборавила Мирослава.
Станковић је упоран и проналази је у Паризу. Милени, после неког времена, стиже писмо од Мирослава.

Улоге тумаче Слобода Мићаловић, Иван Босиљчић, Љубомир Булајић, Данијела Михајловић, Предраг Ејдус, Зенаида Дедакин, Марија Каран, Драгана Мићаловић, Катарина Жутић, Андрија Милошевић, Ненад Јездић, Наташа Нинковић и многи други. 

Награду за најбољи Глумачки пар године, по избору читалаца ТВ Новости, на 47. Филмским сусретима у Нишу 2012. године, добили су Слобода Мићаловић за улогу Милене Новаковић и Иван Босиљчић за улогу Мирослава Балшића.